20.8.2015

Την παράταση της διαβούλευσης για το ν/σ αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών ανακοίνωσε ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος. Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1, την οποία παραχώρησε στη Μαριλένα Κατσίμη και τον Γιάννη Δάρρα, ο Λευτέρης Κρέτσος τόνισε ότι μετά από 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης, έχει έρθει η ώρα για να ρυθμιστεί, επιτέλους, το τηλεοπτικό τοπίο.


Ο κ. Κρέτσος αναφέρθηκε επίσης στο δεύτερο νομοσχέδιο που αφορά τη δημιουργία του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων, το οποίο θα αποτελέσει όχημα ανάπτυξης της οπτικοακουστικής βιομηχανίας και της ψηφιακής τεχνολογίας στη χώρας μας.


Σε σχέση με τις εκλογές, ο ΓΓ δήλωσε ότι το ρήγμα εντός Σύριζα είναι πολύ μεγάλο για να γεφυρωθεί και ότι η άτακτη επιστροφή στη δραχμή θα ήταν καταστροφική για τη χώρα.


Παρακολουθήστε την συνέντευξη στο web TV της ΕΡΤ:

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα