Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ο ΓΓΕΕ κ. Λευτέρης Κρέτσος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου/ Briefing εφ’ όλης της ύλης σε ομάδα δημοσιογράφων- μελών του Swiss Press Club καθώς και διαπιστευμένων δημοσιογράφων στον ΟΗΕ. Το Briefing πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του Swiss Press Club και τον συντονισμό του ανέλαβε ο κ. Guy Mettan, ελβετός δημοσιογράφος & εκτελεστικός διευθυντής του Swiss Press Club.

Τον κ. Λευτέρη Κρέτσο, τον οποίο συνόδευαν ο πρέσβης κ. Αλέξης Αλεξανδρής, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ και η σύμβουλος του Υπουργού Επικρατείας, κα Βάλια Καϊμάκη, υποδέχθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΗΕ Γενεύης, κ. Ahmad Fawzi.

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα