Δήλωση του ΓΓΕΕ Λευτέρη Κρέτσου με την ευκαιρία της επίσκεψής του υπ. Επικρατείας, Νίκου Παππά, στο περίπτερο της ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (vid)

Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας μας. Ήταν μια πάρα πολύ παραγωγική χρόνια.

Είναι δύο οι βασικοί τομείς παρέμβασης:
Ο ένας είναι να διορθώσουμε, να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες ενός επικοινωνιακού συστήματος το οποίο χαρακτηριζόταν και χαρακτηρίζεται από αδιαφάνεια, σχέσεις διαπλοκής, συναλλαγής και βέβαια πολύ μεγάλη ασυμμετρία. Η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας ήταν ένα πολύ μεγάλο και αποφασιστικό βήμα. Αποφασιστικό βήμα και για όρους διαφάνειας και για όρους απονομής δικαιοσύνης και ισονομίας μεταξύ των πολιτών αλλά και γιατί απέδειξε ότι οι δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί όταν λειτουργούν συντεταγμένα μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα.

Ο δεύτερος τομέας παρέμβασης έχει να κάνει με την αλλαγή, αν θέλετε, τη βελτίωση της εικόνας της χώρας μας μέσα από ένα ρεαλιστικό σχέδιο χωρίς επικοινωνιακά τρικ τύπου «success story» κοιτώντας πραγματικά κατάματα την πραγματικότητα και αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα που έχει αυτή η χώρα και βέβαια το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα πέρα από τον καιρό φυσικά, το καλό φαγητό, τη μεγάλη πολιτιστική ποικιλομορφία είναι το ανθρώπινο της κεφάλαιο. Εδώ, αυτή η χώρα, διαθέτει κόσμο ο οποίος έχει πολλά προσόντα, δεξιότητες, ικανότητες και κυρίως μια διάθεση να αλλάξει τα πράγματα.

Ελπίζω και του χρόνου να είναι μια ακόμη πιο παραγωγική χρονιά και να προχωρήσουμε σε όλες αυτές τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε χαράξει και οι οποίες θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικές.

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα