16.12.2016

Στο πλαίσιο της συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας στους τομείς των ΜΜΕ και του πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016, στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Λευτέρη Κρέτσου, με τον κ. QIU XIN, Πρόεδρο του κινεζικού ομίλου ΜΜΕ SHANGHAI UNITED MEDIA GROUP, του μεγαλύτερου - σήμερα - δημοσιογραφικού οργανισμού της Κίνας, που έχει υπό την εποπτεία του τα κύρια έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ της Σαγκάης. Στη συνάντηση συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη του κινεζικού ομίλου ΜΜΕ, καθώς και στελέχη της ΓΓΕΕ.


Κατά τη συνάντηση, η κινεζική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Κρέτσο, για τη δομή και τη λειτουργία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ, και συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς των ΜΜΕ και της πολιτιστικής βιομηχανίας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Κρέτσο στο 2017 ως Έτος Πολιτιστικών Ανταλλαγών και Συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας, και στις δυνατότητες αξιοποίησής του για την περαιτέρω επέκταση και ενίσχυση της αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας στους τομείς των ΜΜΕ και του Πολιτισμού.

2016 12 16 KIN 1

2016 12 16 KIN 2

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα