ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρης Κρέτσος παραβρέθηκε σήμερα, ως επίσημος προσκεκλημένος, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφιοτήτων των European Animation Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, ενώ ακολούθησε συνέντευξη τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η ΓΓΕΕ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της, αναφορικά με την ενίσχυση και υποστήριξη της Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων στην Ελλάδα και την προβολή τους στο εξωτερικό,αποφάσισε να συνεργαστεί με την Emile Awards, η οποία με έδρα τη Γαλλία, θα διοργανώσει την τελετή απονομής των European Animation Awards, στις 8 Δεκεμβρίου 2017, στην πόλη Lille της Γαλλίας.

Περισσότεροι από 1.500 ταλαντούχοι και επιτυχημένοιεπαγγελματίες του χώρου της δημιουργικής βιομηχανίας, από 40 ευρωπαϊκές χώρες θα συναντηθούν σε αυτό το μεγάλοευρωπαϊκό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία. Για τα βραβεία του 2017, κατατέθηκαν 500 συμμετοχές μεταξύ των οποίων και ελλήνων δημιουργών, για 16 κατηγορίες έργων, και σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ίδιο τον Πρόεδρο της EmileAwards, κ. Peter Lord οι υποψηφιότητες για τα 17 βραβεία που θα απονεμηθούν στην τελετή της 8ης Δεκεμβρίου.

20171106 111936

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα