08.11.2017

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Λευτέρης Κρέτσος, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο Παρίσι, όπου συμμετείχε στις εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου για το Ψηφιακό Ραδιόφωνο (WorldDAB General Assembly 2017).

Στο παγκόσμιο forum για το ψηφιακό ραδιόφωνο που βασίζεται στο DAB (Digital Audio Broadcasting) και στο διάδοχό του DAB+ συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Θαλασσινός, μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ και ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Παρίσι, ο κ.Κρετσος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας, του Γαλλικού Κέντρου Κινηματογράφου (CNC) και της UniFrance, για την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα των οπτικοακουστικών μέσων και της ψηφιακής πολιτιστικής δημιουργίας.

Παράλληλα, ο κ.Κρέτσος ξεναγήθηκε στους σύγχρονους χώρους της δημόσιας γαλλικής τηλεόρασης, και ειδικότερα του France TV Info.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο κ.Κρέτσος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει, σε εκπροσώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας, τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης αναφορικά με την παροχή κινήτρων για την προσέλκυση μεγάλων ξένων παραγωγών και συμπαραγωγών στην Ελλάδα.

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα