18.01.2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης η πρώτη συνάντηση της δημόσιας διαβούλευσης για την κατάρτιση του εθνικού καταλόγου εκδηλώσεων μείζονος σημασίας για τις οποίες θα εξασφαλίζεται στο ελληνικό κοινό η ελεύθερη πρόσβαση σε δωρεάν τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΥΠΗΨΤΕ κ. Λευτέρης Κρέτσος, η νομική σύμβουλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κ. Χάρις Τσίγκου, εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, η ΕΡΤ, καθώς και εκπρόσωποι των λειτουργούντων ιδιωτικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών σταθμών και αθλητικών ομοσπονδιών και ενώσεων.

Στην ομιλία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξήρε την πρωτοβουλία για την κατάρτιση του συγκεκριμένου καταλόγου, ευχαριστώντας παράλληλα τις αθλητικές ομοσπονδίες, αλλά και τους λοιπούς φορείς για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Παράλληλα ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έθεσε το πλαίσιο της διαβούλευσης, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία διαμόρφωσης του συγκεκριμένου καταλόγου, καθώς για πρώτη φορά στη χώρα μας γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια, μέσω δημόσιου διαλόγου και στα πρότυπα των ευρωπαϊκών χωρών, κατάρτισης του συγκεκριμένου καταλόγου.

Η προσπάθεια της Πολιτείας έτυχε της θερμής υποδοχής του συνόλου των συμμετεχόντων φορέων, οι οποίοι τόνισαν ότι με την παρουσία και τις προτάσεις τους θα συμβάλουν στον εποικοδομητικό διάλογο και στην ορθή κατάρτιση του συγκεκριμένου καταλόγου, ό οποίος θα τελεί υπό την εποπτεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

IMG 20180118 110041

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα