Στόχος της παρούσας σελίδας είναι η γνωστοποίηση σε κάθε ενδιαφερόμενο της ιστορίας της σημερινής Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης - Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Προβολής. Για την εξυπηρέτηση του στόχου αυτού, παρατίθεται στην ενότητα Ίδρυση και Θεσμικό Πλαίσιο ένας κατάλογος όλων των ιδρυτικών νόμων και προεδρικών διαταγμάτων που αφορούν τους Οργανισμούς που προυπήρξαν των σημερινών Γενικών Γραμματειών καθώς τις σημερινές Γραμματείες. Στην ενότητα Υπουργοί παρατίθεται ένας κατάλογος όλων των Υπουργών που θήτευσαν στην Υπηρεσία, είτε στη σημερινή είτε σε παλαιότερες μορφές της, από το 1974 ως σήμερα. Για το ίδιο χρονικό διάστημα παρατίθενται και δύο ακόμη κατάλογοι που αντιστοιχούν στους Κυβερνητικούς Εκπροσώπους και στους Γενικούς Γραμματείς που έχουν θητεύσει στην Υπηρεσία.

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα