20180125 172716

25.01.2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας - Ε.Κ.Ο.Μ.Ε. Α.Ε.

Στη συνάντηση απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Λευτέρης Κρέτσος , ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει να επιτελέσει ο νέος φορέας , τόσο στην ενίσχυση της οπτικοακουστικής παραγωγής της χώρας, όσο και στην δημιουργία του εθνικού ψηφιακού αποθετηρίου οπτικοακουστικών αρχείων και ευχήθηκε στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο τους.

 

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα