Ολοκληρώθηκε το 6ο Global Game Jam Athens

29.01.2018

Σε εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε το 6ο Global Game Jam Athens , που φέτος πραγματοποιήθηκε 26-28 Ιανουαρίου στη Διπλάρειο Σχολή.

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, έδωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «παρών», παρακολούθησε τις παρουσιάσεις των φετινών παιχνιδιών και χαιρέτισε τη λήξη της εκδήλωσης. Οι διοργανωτές του Global Game Jam Athens, Gifted Hellas και ViRa, του επιφύλασσαν και μια έκπληξη: αναφερόμενοι στην υποστήριξη και συμβολή του Γενικού Γραμματέα, στην προώθηση του Global Game Jam Athens αλλά και της ελληνικής βιομηχανίας ψηφιακών παιχνιδιών εν γένει, του απένειμαν τιμητική πλακέτα.

Σχεδιάστηκαν 20 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 2 ήταν επιτραπέζια και τα 18 video games. Με κοινό θέμα την έννοια της μετάδοσης (transmission), οι 70 σχεδιαστές παιχνιδιών που συγκεντρώθηκαν στη Διπλάρειο Σχολή, εργάστηκαν για 48 ώρες αποδεικνύοντας για μια ακόμα χρονιά, ότι η καινοτομία απαιτεί συνεργασία και φαντασία. Φέτος και ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του Global Game Jam Athens, συμμετείχαν αρκετές ομάδες φοιτητών από δημόσιες και ιδιωτικές σχολές.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν για Τρίτη χρονιά η ΕΡΤ και το Πρώτο Πρόγραμμα, ενώ από τη θέση του Media Partner συμμετείχε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

ggja2018 12

ggja18 9

ggja18 1

ggja2018 13

ggja18 5

ggja18 7

 

 

 

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα