5ο Global Game Jam Athens στο Ζάππειο Μέγαρο

24.01.2017

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και η Gifted Hellas, συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το 5ο Global Game Jam Athens, στις 20-22 Ιανουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Για 48 ώρες Game Developers σε όλο τον κόσμο ανέπτυξαν παιχνίδια (video games, επιτραπέζια, παιχνίδια δρόμου, εκπαιδευτικά παιχνίδια) στη βάση ενός κοινού θέματος το οποίο δόθηκε από την κεντρική οργανωτική επιτροπή στην Καλιφόρνια. Φέτος η θεματική ήταν: «Waves» (Κύματα).

Οι Έλληνες Game Developers δημιούργησαν στο σύνολο 21 παιχνίδια, εντυπωσιάζοντας το κοινό. Την παρουσίαση των παιχνιδιών χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, κ. Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος τόνισε τη σημασία του τόσο δημιουργικού κλάδου του Game Developing και την ανάγκη να συνδυαστεί με νέες μορφές επιχειρηματικότητας, με την εκπαίδευση και με τον τουρισμό.

Εκτός από την Αθήνα, τοπικά Global Game Jams διοργανώθηκαν φέτος στην Πάτρα και στην Καστοριά.

Μπορείτε να βρείτε και να παίξετε όλα τα παιχνίδια στο επίσημο site του Global Game Jam:  http://globalgamejam.org/2017/games

 

global game jam athens january 2017 photo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα