ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 1211201513.11.2015

Στην έναρξη των εργασιών του 22ου Διαπανεπιστημιακού Συνεδρίου Ακτινολογίας που πραγματοποιήθηκε χθες, 12 Νοεμβρίου 2015, παρευρέθη η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Όλγα Γεροβασίλη είπε «νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση για την παρουσία μου σήμερα εδώ, μεταξύ συναδέλφων, συμφοιτητών, συνεργατών αλλά και δασκάλων τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επισήμανε ότι «μέχρι την εκλογή μου ως βουλευτής, εργάστηκα ως ακτινολόγος του ιδιωτικού τομέα για πολλά χρόνια στην Άρτα, και έχω βιώσει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή άσκηση των καθηκόντων μας».

Αναφερόμενη στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης τόνισε χαρακτηριστικά «εκεί που το δημόσιο σύστημα υγείας δέχτηκε καίρια πλήγματα, ο ανθρώπινος παράγοντας κάλυψε τα κενά» και πρόσθεσε αναφερόμενη στους παραβρισκόμενους ότι «έχουμε μακρύ και δύσκολο δρόμο να διανύσουμε» και «κάθε προσπάθεια θα μείνει άκαρπη, χωρίς τη δική σας υποστήριξη».

Εκφράζοντας και τις δύο ιδιότητές της, η Όλγα Γεροβασίλη, χαιρέτισε τη συνεισφορά όλων «από όποια θέση κι αν εργάζονται», επισημαίνοντας ότι «η ιδιότητα του πολιτικού δεν είναι μόνιμη, αλλά η ιδιότητα του γιατρού είναι».

Έκανε ειδική μνεία στη «μετανάστευση νέων γιατρών στο εξωτερικό», για την οποία ανέφερε ότι «θα πρέπει να δημιουργήσουμε ξανά προοπτικές συνολικά για τη χώρα και να αναπτυχθεί μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους νέους».

Σε ό,τι αφορά τέλος το κυβερνητικό έργο, η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση επιδιώκει τη λειτουργική αποκατάσταση του συστήματος Υγείας» με προοπτική «ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με καθολικότητα, ισότητα, αποτελεσματικότητα. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον ασθενή και την οικογένειά του».

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα