Συνάντηση Όλγας Γεροβασίλη και Μάρκου Μπόλαρη με βουλευτές και κτηνοτρόφους της Ηπείρου

13.11.2015


gerovasili ktinotrofoiΠραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συνάντηση κτηνοτροφικών συλλόγων από όλη την Ήπειρο με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Μπόλαρη και την παρουσία της Υφυπουργού παρά τώ Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικής Εκπρόσωπου, Όλγας Γεροβασίλη, και των Βουλευτών, Γ. Καραγιάννη, Χ. Μαντά και Κ. Μπάρκα.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, έγινε εκτενής συζήτηση για κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της κτηνοτροφίας στην Ήπειρο, όπως το κόστος παραγωγής, η διευθέτηση των βοσκοτόπων, τα ζητήματα επιδοτήσεων-αποζημιώσεων και το φλέγον ζήτημα των δανείων. Από την πλευρά των παραγωγών έγιναν προτάσεις τόσο για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών όσο και για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην Ήπειρο.

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Υπουργός αναφέρθηκε στην πολιτική του Υπουργείου για τον πρωτογενή τομέα και την αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης, ως μέρος της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.Ιδιαίτερη μνεία έγινε:

• στη στοχευμένη αξιοποίηση του νέου προγράμματος αγροτικής ανασυγκρότησης ώστε τα χρήματα να κατευθυνθούν προς τους πραγματικούς παραγωγούς,
• στην αξιοποίηση νέων εργαλείων, όπως οι Ομάδες Παραγωγών Γάλακτος,
• στην πολιτική για να κερδηθεί η μάχη της φέτας,
• στη συνεργασία μεταξύ Υπουργείων αναφορικά με θέματα όπως η φορολόγηση, το ασφαλιστικό, το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα για αγρότες – κτηνοτρόφους, οι αλλοδαποί εργαζόμενοι στον πρωτογενή τομέα.

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα