Συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων – 98.7

26.10.2015

gerovasili7Τα βασικά θέματα τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα προσδιόρισε η κ. Όλγα Γεροβασίλη, κυβερνητική εκπρόσωπος, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις της στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Αναφέρθηκε στην ψήφιση όλων των προαπαιτούμενων ώστε να "φτάσουμε στην πρώτη αξιολόγηση και αυτό μας αφορά πολύ για να ξεκινήσει από εκεί και μετά η συζήτηση για το χρέος". 

Όπως τόνισε «το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και αυτό έχει γίνει συνείδηση και σε άλλες χώρες και σε εταίρους,έχει δυναμώσει αυτή η άποψη και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία ,για να προχωρήσουμε και να περάσουμε σε μια διευθέτηση του χρέους προκειμένου να ελαφρύνουν τα βάρη της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής πραγματικότητας».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών σε συνδυασμό και με το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκεί που δίνουμε την μεγάλη διαπραγματευτική μάχη είναι οι όροι κάτω από τους οποίους θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία των Ελλήνων πολιτών.Αυτό είναι ένα από τα σημεία αιχμής.Έχουμε ξεκινήσει με μεγάλες διαφορές ανάμεσα στην άποψη τη δική μας και την άποψη των δανειστών,ωστόσο σε πολλές συζητήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες φαίνεται ότι υπάρχει ένα έδαφος για συζήτηση.Δίνουμε αυτή τη μάχη και αυτή η μάχη θα παιχτεί στο ανώτερο δυνατό επίπεδο ...»

Η κ. Όλγα Γεροβασίλη για το θέμα των προσφύγων εξέφρασε την άποψη πως «ζούμε κρίση μέσα στην κρίση. Και εξ αιτίας του μεγάλου ζητήματος των μεταναστευτικών, προσφυγικών ροών,με όλο το βάρος που υποδέχεται η χώρα μας». Διευκρίνισε πως «δεν θα δεχτούμε στρατόπεδα συγκέντρωσης, που καταρρακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα» προσθέτοντας όπως είπε χαρακτηριστικά "μια μικρή λεπτομέρεια εξαιρετικής σημασίας: Ισοτιμία με άλλες χώρες της Ευρώπης Όσο βάρος αντιστοιχεί σε κάθε χώρα". 

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα