14.02.2017

Επτά ελληνικές ομάδες game developers συμμετείχαν στο διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο White Nights στην Πράγα στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2017 και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους και εκδότες των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως στον χώρο του gaming και ειδικούς στο χώρο της διαφήμισης και του marketing.

Η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων οργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) στο πλαίσιο των ενεργειών στήριξης της εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε έναν τομέα που αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και εμφανίζει υψηλή κερδοφορία. Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, ταξίδεψε στην Πράγα για να βρεθεί κοντά στις ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στο συνέδριο.


Οι ομάδες πραγματοποίησαν επαφές με κορυφαίες εταιρείες διανομής ηλεκτρονικών παιχνιδιών και παρακολούθησαν ειδικά σεμινάρια σχετικά με τον σχεδιασμό,την παραγωγή, την προώθηση και τη διανομή παιχνιδιών και συμμετείχαν σε workshops που πραγματοποίησαν εταιρείες όπως οι King, Warner Bros., Supercell, Rovio, Facebook, Google, Microsoft, G5, Big Fish κ.α., ενώ τα παιχνίδια τους θα διαγωνιστούν για το βραβείο Indie Game Cup Prague 2017, ο νικητής του οποίου θα ανακοινωθεί σήμερα Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου.

white nights greeceWN1WN2WN3

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα