08.12.2015
Ο Δρ. Λευτέρης Κρέτσος, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, επισκέφθηκε τη Σχολή Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων της Γενεύης την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από τον Επίτιμο Κοσμήτορα της Σχολής, την Α.Ε. κύριο Αλέξανδρο Αλεξανδρή, Πρέσβη της Ελλάδας στη Γενεύη.

eleytherios kretsos
Ο Δρ. Κρέτσος έκανε μια παρουσίαση σχετικά με το Re-Branding της Ελλάδας. Αφού παρέθεσε τα στοιχεία που συνθέτουν την έννοια τουnation branding, εξήγησε πώς οι πρόσφατες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα επηρέασαν την εικόνα της χώρας στη διεθνή σκηνή και με ποιό τρόπο η ελληνική κυβέρνηση διαχειρίστηκε την πρόκληση του Re-Branding της Ελλάδας. Οι μαθητές της Σχολής της Γενεύης της Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν απευθείας ερωτήσεις στον Δρ. Κρέτσο .

kretsos leuteris


Μετά την παρουσίαση , οι επισκέπτες και οι μαθητές της Σχολή συμμετείχαν σε ανεπίσημο εορτασμό μιας παράδοσης της Γενεύης, γνωστής ως "L´ Escalade".

Δείτε περισσότερα εδώ

 

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα