Απάντηση στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τα Χανιά (9/5/22)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τα Χανιά:

«Ο κ. Τσίπρας, έχοντας απολέσει κάθε επαφή με την κοινωνία και την πραγματικότητα και ζώντας στον δικό του κομματικό μικρόκοσμο, αρνείται να δεχτεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι η Ελλάδα διαθέτει μια ικανή και αποτελεσματική Κυβέρνηση μέσα στη χειρότερη μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο διεθνή συγκυρία. Μια Κυβέρνηση που στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία και τις επιχειρήσεις και προσπαθεί να αντιμετωπίζει δραστικά όλα τα μεγάλα προβλήματα. Το έκανε στη διάρκεια της πανδημίας, το κάνει και στη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης. Ο κ. Τσίπρας, αδυνατώντας να μιλήσει επί της ουσίας για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, άρχισε πάλι τις προσφιλείς του θεωρητικολογίες και τα Tsipronomics. Είναι ένας πολιτικός που επί 15 χρόνια που είναι αρχηγός, το μόνο που έχει προσφέρει είναι ψέματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

  ΥΓ. Θα βάζαμε πολύ χαμηλά τον πήχη αν η σύγκριση γινόταν με την Κυβέρνηση του, την οποία θυμούνται με αποστροφή και θυμηδία οι Έλληνες πολίτες».