Ελληνική αποστολή στο Annecy International Animated Film Festival (video)

Αφίσα Annecy International Animated Film Festival 11-16 Ιουνίου 2018

Σας καλούμε σε συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 12:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11, Καλλιθέα, ισόγειο), σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στο Annecy International Animated Film Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 11-16 Ιουνίου 2018, στο Annecy της Γαλλίας.

update 1 Ιουνίου 2018

Παρακολουθηστε την συνέντευξη Τύπου

Πρόκειται για τη δεύτερη αποστολή Ελλήνων παραγωγών κινουμένων σχεδίων στο Annecy International Animated Film Festival, που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Κινουμένων Σχεδίων ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Γαλλία.

Στο πλαίσιο αυτό, θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, ο πρόεδρος της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ και του Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων, Βασίλης Κ. Καραμητσάνης, ο αντιπρόεδρος της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ και Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Παναγιώτης Κυριακουλάκος και η σκηνοθέτης και στέλεχος στη Διεύθυνση Νέων Μέσων της ΕΡΤ, Μαρινέτα Κρητικού.